ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται  μόνο εάν το προϊόν είναι άθικτο στη συσκευασία του, δεν έχει αφαιρεθεί η ετικέτα του και η απόδειξη ή το τιμολόγιο βρίσκονται στη συσκευασία.

Παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος: Σε περίπτωση όπου το προϊόν είναι προβληματικό (χτυπημένο ή σκισμένο) θα πρέπει να μας σταλεί φωτογραφικό υλικό μέσω email : [email protected],  να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα  και εφόσον γίνει δεκτό το αίτημά σας να αντικατασταθεί εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα ή να σας επιστραφεί στο ακέραιο το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλει μαζί με τα μεταφορικά έξοδα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αντικατάσταση ή αλλαγή ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο φυσικό μας κατάστημα.

Παραλαβή λανθασμένου κωδικού/προϊόντος: Σε περίπτωση όπου το προϊόν είναι λανθασμένο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί γίνεται αντικατάσταση με το επιθυμητό ή επιστρέφεται στο ακέραιο το κόστος της παραγγελίας σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό έπειτα από επικοινωνία μέσω email. Η αποστολή σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την μεταφορική εταιρία όπου είχατε παραλάβει.

Δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης: Στην περίπτωση που δεν θέλετε το προϊόν που μόλις αγοράσατε μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και είτε να το παραδώσετε στο φυσικό μας κατάστημα ή να το επιστρέψετε με την μεταφορική μας εταιρεία. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και στις δύο περιπτώσεις (παράδοση παραγγελίας & επιστροφή παραγγελίας). Το ποσό του προϊόντος επιστρέφεται στο ακέραιο.

Σε όλη τη διαδικασία μπορείτε να ζητήσετε καθοδήγηση από εμάς στο 210-5572921 ή στο email [email protected]. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με διαδικασία επιστροφών προϊόντων:

Τρόποι Επιστροφής Προϊόντων:

Α. Παράδοση του προϊόντος: στο φυσικό μας κατάστημα στον Ασπρόπυργο, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, προσκομίζοντας επίσης την απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο.

Β. Αποστολή με courier: Παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο 2105572921 ή στο email [email protected] ώστε να κανονίσουμε να στείλουμε την δική μας εταιρεία courier . Παρακαλείται το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και να περιέχει την απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς εκτός αν πρόκειται για επιστροφή ελαττωματικού ή λανθασμένου προϊόντος.

 Οδηγίες για αποστολή με courier:

  1. Συσκευάστε το προϊόν στο ίδιο κουτί που το παραλάβατε ή σε ένα άλλο κουτί αρκετά μεγάλο ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  2. Συμπληρώστε τα στοιχεία του αποστολέα (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Περιοχή, Νομός, ΤΚ, Τηλ) και του παραλήπτη (Βιβλιοπωλείο Καραβασίλης, Ισιδώρου Τριβέλλα και Σαλαμίνος 23, Ασπρόπυργος, Αττική, ΤΚ: 19300, Τηλ: 210 5572921) πάνω στο κουτί.
  3. Τέλος, επικοινωνείτε μαζί μας στο 210 5572921 ώστε να σας στείλουμε τη δική μας εταιρεία courier να παραλάβει το δέμα.

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για την παραγγελία σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση αυτής έπειτα από άμεση επικοινωνία με το κατάστημα μας στο τηλέφωνο: 2105572921.

Σε περίπτωση όπου έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας ηλεκτρονικά έχοντας χρησιμοποιήσει την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ θα προβούμε στην ακύρωσή της επιστρέφοντας τα χρήματά σας στην κάρτα σας χωρίς επιβάρυνση.

Εάν η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και έχει αποσταλεί με το courier δεν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.